ÇOCUĞUNUZA NASIL REHBERLİK

EDEBİLİRSİNİZ?

1. BILGI SAHIBI OLUN

2. İLGILI OLUN

3. ORTAK KULLANIM ALANLARI OLUŞTURUN.

4. GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALIN.

5. BILİNÇLİ HAREKET EDİN.

6. ÇOCUĞUNUZUN EKRANI SIZ OLUN.

NE YAPABİLİRSİNİZ?

1. BILGI SAHIBI OLUN.

2. ÇOCUĞUNUZLA KONUŞUN.

3. SINIR KOYUN.

4. HATIRLATMALARDA VE TAVSIYELERDE

BULUNUN.

5. BİLDİRİN.

6. ÇOCUĞUNUZUN ÇÖZÜMÜN PARÇASI

OLMASINI SAĞLAYIN.

Kas

Ders Öğretmeni Başak GÜVEN  Eba Canlı Ders için evinde Beyaz tahtanında bulunduğu bir ortamda oluşturarak eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Pandemi Dönemi Temiz Okul Projesi Denetimi Yapıldı.

Arsin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Trabzon)-Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi ( Rize ) - Valide Sultan MTAL( Mersin) kurucu ortaklığında 5 ay sürecek ( Ekim - Şubat ) Talim ve Terbiyede İnkılâp Ulusal eTwinning Projesi başladı. Türkiye'den 10 üyenin bulunduğu projemize yabancı ortakların da katılması bekleniyor.

Projemiz ile Türk eğitim sistemi içerisinde önemli bir yere sahip büyük eğitimci İsmail Hakkı Baltacıoğlu'nu ve fikirlerini daha yakından tanıyacağız. Yalnız hafızayı dolduran ( uslu, hafızası kuvvetli nesiller yetiştirmek ) bütün diğer melekeleri hareketsiz, pasif bırakan bir ders her yönüyle yetersiz bir derstir ifadesi günümüzde öğrenciyi merkeze alan yaparak yaşayarak öğrenme ilkesi ile örtüşüklük göstermektedir. Projemiz çalışma takviminde yer alan etkinliklerle Baltacıoğlu'nun Şahsiyet İlkesi, Muhit İlkesi, Travay İlkesi, Randıman İlkesi ve İnisiyasyon İlkesi ile aktif öğrenme ortamında daha kalıcı ve anlamlı öğrenmeler yaşanacaktır.

BASİT VE ETKİLİ YÖNTEMLERLE

KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ KORUYABİLİRİZ!

Eba dan Şifre Nasıl Alınır?

Okulumuzda Yapılan Etkinliklere Ait Videolar

MESLEK TANITIM KİTAPÇIĞI