2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı II. Dönem I. Sınav Takvimi yayımlandı. Öğrencilerimize Başarılar dileriz.

2.DÖNEM ANADOLU MESLEK VE MESLEKİ EĞİTİM DERS PROGRAMLARI YAYIMLANDI

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı  Şubat sorumluluk öğrenci duyurudur.

Ara

1. Dönem 2. ortak sınav takvimi belli oldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim."

30/10/2023 Tarihinde başlayacak olan ortak sınavlarda kullanılacak senaryoların derslere göre dağıtımı aşağıdaki tablodaki gibidir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

Güncellenen Mesleki Eğitim Programı Ders Programı Yayınlandı. Tüm Öğrencilerimize Başarılı Çalışmalar Dileriz. Program 2 Ekim 2023  Pazartesi Gününden İtibaren Geçerlidir.

Eyl

Güncellenen Yeni Ders Programı 2 Ekim 2023 Pazartesi Gününden İtibaren Geçerlidir. Tüm Paydaşlarımıza Hayırlı Olsun.

Ağu

31 Aralık 2023 Tarihi itibari ile FATİH Projesi ağ altyapısı bulunan tüm okullarımızda "Kimlik Doğrulama" çalışmalarının tamamlanması planlanmaktadır.

Ara

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Resmi Mobil Uygulamadır.

Türkiye'de örgün Eğitimde bulunan tüm çocukların velilerinin kullandığı sistemdir. Veliler Sınav ve Proje Bilgileri, Not Bilgileri, Ders Programı, Devamsızlık Bilgileri, Nakil İşlemleri, Yerleştirme ve Sınav Bilgileri, Okul duyuruları, Okuduğu kitaplar gibi bilgileri sistem sayesinde anlık olarak takip edebilmektedir.

Bir Fikrim Var !

Sizin

de özgün bir fikriniz varsa, bu fikirlerinize

değer kazandırmak ve onları yasal olarak koru

yabilmek için onların Fikrî Mülkiyet Hakları'nı

almanız gerekir Fikrî Mülkiyet Hakları 2 'ye

ayrılır Yani fikrinizin niteliği ve alanına göre 2

çeşit yasal koruma yöntemi vardır

1.

Telif Hakları Müzik, mimarî ve sinema

eserleri ile bilgisayar programları gibi alan

lardaki fikirlerinizi yasal olarak koruyabil

meniz için onların telif haklarını almanız

gerekir

2.

Sınai Mülkiyet Hakları Patent, faydalı

model, tasarım, marka gibi çeşitli buluş

larınız veya yeniliklerinizi koruyabilmek için

onların Sınai Mülkiyet Hakları'nı almanız

gerekir Peki patent, faydalı model, tasarım

ve marka nedir?

BİLİYORUZ Kİ ÇOK YORULDUNUZ

•Tatilde dinlenmek en çok sizlerin hakkı. Lütfen bol

bol dinlenip ailenize ve kendinize zaman ayırın.

Tatil demek istediğini yapabilme serbestliği değildir.

Yatma kalkma saatleri biraz daha esneklik kazansa

da tamamen boşluğa düşmemeli, kendimize bir tatil

programı yapıp uygulamalıyız.

Neler Koyabiliriz Bu Programa????

Eyl

28 EYLÜL- 03 EKİM 2020 TARİHLERİ  ARASI PSİKO DESTEK EĞİTİMLERİ HAFTASI OLARAK PLANLANARAK UYGULAMAYA KOYULMUŞTUR.

Eyl

EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulların tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanabilecek bilişim sınıfını hazır hale gedirdik.

Kas

Okulumuz BTR öğretmeni Mustafa GEDİKLİ Yenilenmiş Eba Eğitim faaliyetleri olarak Valilik Emriyle Arsin OSB Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ve Yeşilyalı İlk okulu öğretmenlerine Eba da yenilenen konular hakkında rehberlik yaptı.