Zeka oyunları yarışmasında İlçe birincisi, ikincisi, üçüncüsü ve dördüncüsü bizim öğrencilerimiz olmuştur.

18 mart şehitler  günü kompozisyon yarışması il 3.  Olan Zehra KOTİL’i kaymakam Ömer SİRKECİ bey tebrik etti.

Okulumuz Öğrencilerine Kariyer Planlama Semineri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle düzenlenen kompozisyon yarışmalarında 12/B sınıfı öğrencimiz Zehra Kotil Trabzon İl 3.sü, 12/A sınıfı öğrenci Fatma Sıla Keskin ilçe 2.si olmuştur.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan ve Osman Zeki Üngör tarafından bestelenen Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşıdır. Orkestrasyonu Edgar Manas tarafından yapılmıştır. Anlamı ve önemi bizler için oldukça büyük olan bu şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edilmiştir

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden olan ve geçtiğimiz günlerde başarıyla ilk uçuşunu yapan KAAN ülkemizde büyük bir gurura vesile olduğu gibi dünyada da büyük yankı uyandırmıştır. 21 Şubat 2024 tarihinde saat 08:50’de ilk uçuşunu gerçekleştirerek 13 dakika havada kalan KAAN, yüksek hayatta kalma kabiliyetine haiz, güçlü ve atik özellikleriyle bir gurur projesi olarak ülkemizin kritik teknolojilerin tasarlandığı, geliştirildiği ve üretildiği bir merkez olması yolunda önemli bir eşiği aşmamızı sağlamıştır. Türkiye'nin savunma sanayii stratejisinin en önemli ayağı olan yerlilik ve millîlik vurgusu, KAAN projesiyle yeni bir boyut kazanmış, KAAN' ın geliştirilmesi sürecinde Türk mühendislerinin bilgi birikimi ve tecrübeleri, ülkemizin bu alandaki yeteneklerini gözler önüne sermiştir. Bu bağlamda; "Millî Muharip Uçağımız KAAN" başlığıyla TUSAŞ tarafından hazırlanan ve http://meb.ai/ALWclo bağlantısında yer alan videonun bu yerli ve millî başarıya ortak etmek amacıyla Bakanlığa bağlı resmî ve özel okul/kurumlarda öğrenim gören tüm öğrencilere izletilmesine ilişkin ilgi yazı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi rica ederim.

İş sağlığı ve Güvenliği kapsamında yer alan okullarda yangın ve tahliye tatbikatlarının senede en az 1 kez yapılmasını zorunludur. İş Sağlığı ve Güvenliği yönünden tahliye tatbikatların amacı; olası bir acil durumda can ve mal kaybının yaşanmaması veya en aza indirilmesi için öngörülen tehlike senaryoları doğrultusunda işyerinin planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen güvenli alanlarda toplanmanın sağlamasıdır.

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır.

Hafta boyunca tüm öğrencilerimizin bağımlık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni liderliğinde Öğrencilerle Birlikte "HOŞ GELDİN RAMAZAN" panosunu oluşturuldu.

Sürmene Orman İçe Müdürlüğünden temin edilen ağaçlar okulumuz öğrencileri tarafından gösterilen yerlere dikim işlemi gerçekleştirilmiştir.

28 Şubat Sivil Savunma Haftası Kapsamında okulumuz öğrencilerine İl AFAD İl Müdürlüğünde Görevli Personeller tarafından Pansiyon Çok Amaçlı Salonumuzda Farkındanlık eğitimi verildi.

ilçede düzenlenen Koşu Etkinliğine Okul olarak katılım sağlandı.

Floor Körling Şampiyonları yine okulumuzdan. Kupalarını aldılar.

9.sinif ögrencileri ile İlce halk kütüphanesine gidilerek kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.